11-09-2011 Alem 3 - Jan van Arckel 3 2 - 7

Alem 3 - Jan van Arckel 3   2-7    (1-2)

Grote nederlaag voor Alem 3

Alem 3 begint traditioneel slecht aan een nieuw seizoen, maar een nederlaag zoals vanmorgen bij de seizoensopening van Alem 3, is nog nooit voorgekomen.
Jan van Arckel 3 versloeg Alem met ruime cijfers. Daar zag het in de eerste helft niet naar uit, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar de Ammerzodense ploeg was slagvaardiger en kwam dankzij een schitterend genomen vrije trap en een diagonale schuiver op 0-2. De beste man aan Alem-zijde, Ton Steenbekkers kopte na een corner de dikverdiende aansluitingstreffer binnen.

Ook na rust startte Alem voortvarend, totdat Jan van Arckel 1-3 scoorde, toen stortte Alem 3 volledig als een kaartenhuis in elkaar. Persoonlijke fouten stapelden zich op, op het middenveld werden de oranjehemden overlopen door het conditioneel veel sterkere Jan van Arckel, wat uiteindelijk uitmondde in een grote 2-7 nederlaag.
Tussendoor had Wilbert van Boxtel nog wel voor het tweede Alemse doelpunt gezorgd. Na eerst de bal op de kruising te hebben gekogeld, schoof hij de rebound achter de Ammerzodense doelman.
De uitstekend leidende arbiter Zwamborn verloste Alem vijf minuten voor tijd uit haar leiden...