17-04-2011 Alem 3 - Waalkanters 2 0 - 2

Alem 3 - Waalkanters   0-2    (0-0)

Alem 3 doet de punten cadeau

De beter voetballende ploeg, de beste kansen, geen punten : de wedstrijd van vandaag kort samengevat.
Helemaal in de lijn van dit seizoen gaf Alem 3 de punten aan Waalkanters mee. In de eerste helft had Alem het verschil al kunnen maken. Wim Steenbekkers werd in het strafschopgebied licht aangetikt en scheidrechter Zwamborn legde de bal op de stip. De normaal trefzekere Tony van den Berg legde van elf meter aan en schoot de bal hard op de paal. Even later veerde de Alemse bank weer op, na 'n steekbal van Leon Maas schoot van den Berg op de andere paal... Het bleef 0-0.
Na rust kwam Waalkanters 2 wat beter in de wedstrijd en golfde het spel op het hobbelige speelveld wat op en neer.
Een overtreding van Corné Steenbekkers betekende een kwartier voor tijd 'n vrije trap voor Waalkanters op zo'n 18 meter van het Alemse doel. Alem doelman Theo Leerintveld metselde de muur op de verkeerde plaats, waardoor Waalkanters de vrije trap simpel naast de muur in het Alemse doel kon schuiven.
Alem 3 probeerde nog wel op jacht te gaan naar de gelijkmaker, maar kwam kracht te kort. Toen het in een ultieme poging de stand gelijk te trekken, kort voor tijd achterin de deur wagenwijd openzette, profiteerde Waalkanters door met haar tweede goal de wedstrijd te beslissen.

Opstelling

Theo Leerintveld