20-02-2011 TEC 3 - Alem 3 4 - 0

Verslag:
TEC 3 - Alem 3   4-0    (2-0)

Alleen verliezers...


Met maar twaalf spelers, waarvan Marc van Boxtel licht en Martien Toonen serieus geblesseerd, reisden we af naar het Tielse TEC. Koploper in onze klasse. De wedstrijd stond onder leiding van 'n man die het predikaat scheidsrechter niet verdiende. Alem hield in de beginfase gelijke tred met TEC. Hoewel TEC 3 'n veldoverwicht had, waren de beste kansen voor Alem en hadden Theo Leerintveld, of Robert-Jan Hofman (hij schoof de bal nog 'n keertje breed op Jeroen Bakker, die handelingssnelheid tekort kwam om af te ronden) Alem 3 op voorsprong moeten zetten. De openingstreffer van TEC kwam uit de lucht vallen. Een op goed gelukte trap viel precies over de Alemse verdediging, in de voeten van de met afstand beste TEC-speler (nr. 14) die de bal over de kansloze Bram van der Zanden in het Alemse doel lobte. De 2-0 kreeg TEC cadeau van de onthustend zwakke scheidsrechter. Een op het hobbelige veld raar opkaatsende bal kwam ongelukkig tegen de hand van Marc van Boxtel, waarna de zichzelf scheidsrechter noemende persoon er als de kippen bij was om de bal op de stip te leggen.
Even voor rust viel Ton Steenbekkers uit met een naar het zich laat aanzien ernstige spierblessure (zweepslag in de kuit ?)

Even na rust moest Theo Leerintveld de strijd staken met een hamstringblessure en moest Alem met tien man verder.
Alem had via Robert-Jan Hofman en Joop Kollenburg nog 'n paar goede kansen op de aansluittreffer, voordat slap verdedigen van Alem, de Tielse spits in staat stelde de derde treffer te maken.
Vlak voor tijd weigerde de Tielse thuisfluiter te reageren op het vlagsignaal (en niet voor de eerste keer) van de Alemse grensrechter, De meters buitenspel staande Tielse rechterspits mocht doorgaan en bracht de stand op 4-0.


Opstelling


 
Bram v/d Zanden
 
 
Henri v/d Berk Marc van Boxtel Ton Steenbekkers
(Martien Toonen)
Jelle Bogers

 
 
 
 
René van Boxtel Robert-Jan Hofman Wim Steenbekkers Joop Kollenburg

 
 
Jeroen Bakker Theo Leerintveld

Wissels:

Martien ToonenVerslag : Piet van Boxtel