09-05-2010 Alem 3 - OJC Rosmalen 15 10 - 0

Alem 3 - OJC Rosmalen 15   10-0    (5-0)

Seizoen in stijl afgesloten

Om de tweede plaats op de ranglijst vast te houden moest Alem 3 hekkensluiter OJC Rosmalen 15 verslaan.
Het deed coach van Boxtel goed, dat alle spelers van Alem 3 zijn uitnodiging hadden aangenomen, om samen het seizoen 2009/2010 af te sluiten.
Eenentwintig spelers hadden zich vanmorgen aangemeld voor de wedstrijd tegen OJC Rosmalen.
Het arme OJC Rosmalen had vanmorgen geen schijn van kans en mocht de handen dichtknijpen, dat het bij tien tegentreffers bleef. Meteen na de 10-0 maakte scheidsrechter van Veeren 'n einde aan de wedstrijd, hij vond het genoeg geweest.
Respect voor het uiterst sportief spelens OJC, dat toch geen allerbest seizoen doormaakte, 0 punten en dik boven de 100 doelpunten tegen.
Opmerkelijk is dat Theo Leerintveld dit seizoen (naar eigen zeggen de eerste keer in 23 jaar) de topscorers-titel in heeft moeten leveren... Leon Maas maakte dit jaar de meeste doelpunten (17)

Niek van Lent maakte na zijn knie-blessure zijn rentree in Alem 3 en bekroonde zijn sterke optreden met een doelpunt.

Emin Alkan nam na 4 jaar als aanvoerder van Alem 3 afscheid van onze vereniging, we wensen hem veel succes bij FC Drunen.

Opstelling 1e Helft:

Jorn Bergmans