01-03-2009 Alem 3 - TGG 9 6-3

Alem 3 - TGG 9   6-3   (3-1)

Theo komt op stoom

Moeilijke wedstrijd..., voor Alem 3 was vanmorgen de verwachting... na in Den Bosch de punten van TGG gestolen te hebben, wachtte vandaag de revanche.

TGG was in de eerste helft geen schim van de ploeg die Alem 3 in de eerste wedstrijd het vuur na aan de schenen had gelegd.
Door doelpunten van Theo Leerintveld en René van Boxtel, werd er met 'n 3-1 gerust.

In de tweede helft maakte TGG goed gebruik van het leeftijdverschil van gemiddeld zo'n 15 jaar, Alem werd overlopen door TGG, dat al snel de aansluitingstreffer scoorde. René van Boxtel zorgde halverwege de tweede helft door 4-2 weer voor wat adem voor Alem 3
Doordat doelman van Boxtel 'n uit een corner ingekopte bal verkeerd beoordeelde werd de wedstrijd tóch weer spannend.
In de slotfase zorgde Theo Leerintveld voor de beslissing in deze zeer sportief gespeelde topper en liep Alem uit naar een geflatteerde 6-3 overwinning.

Opstelling:

Piet van Boxtel

Henri v/d Berk Emin Alkan
(Fons van Boxtel)
Leon Verhoeven (Jelle Bogers) Martien Toonen

Bard v/d Boogaard (Toine Broekmeulen) Wim Steenbekkers Joop Kollenburg Jacco Bogers

Theo Leerintveld René van Boxtel

Wissels: