06-04-2008 Maliskamp 5 - Alem 3 3-2

Verslag:
Maliskamp 5 - Alem 3   3-2   (3-1)

Geen bezieling


Zonder veel bezieling speelde Alem 3 vanmorgen tegen Maliskamp 5, het dacht het klusje tegen de Rosmalense laagvlieger simpel te kunnen klaren.
Vanaf het eerste fluitsignaal werd er door Alem maar wat aangerommeld, er werd niet kort gedekt, verkeerde keuzes gemaakt en zelfs ballen over 5 meter kwamen niet aan...
Maliskamp, weliswaar ook niet geweldig spelend, kwam dan ook verdiend op voorsprong. Een prima lange bal van de Maliskampse spits (waar Leon Verhoeven overigens de hele wedstrijd zijn handen meer dan vol aan had) op de rechtsbuiten en diens voorzet werd achter de kansloze Tom van Geffen gewerkt.
De enige fatsoenlijke Alemse aanval in de eerste helft betekende meteen de gelijkmaker, de meeopgekomen Herold Verschuure behield goed het overzicht, mikte de bal precies op de pantoffel van Theo Leerintveld, die de bal in een tijd achter de Maliskampse keeper volleerde.
Daarna ging het foutenfestival aan Alemse kant weer vrolijk door, wat Maliskamp nog 2 treffers opleverde.
Toen meteen na rust Theo Leerintveld met een afstandschot voor de aansluitingstreffer zorgde leek Alem de zaken alsnog recht te gaan zetten.
Maar hoewel van goede wil slaagde Alem er maar sporadisch in om het de Rosmalense defensie moeilijk te maken.
Pas vlak voor tijd had Alem via 'n schot van Joop Kollenburg en 'n kopbal van Theo Leerintveld uitzicht op 'n gelijkspel. Het schot ging echter naast en de kopbal over het doel.


Opstelling:


 
Tom van Geffen
 
 
Herold Verschuure Fons van Boxtel Leon Verhoeven Henri v/d Berk

 
 
 
 
William Rooijakkers Ton Steenbekkers
(Thomas van Mook)
Joop Kollenburg Jorge Reuvers

 
 
 
 
Adri Leerintveld
(Jelle Bogers)
Theo Leerintveld

Wissels:

Thomas van Mook
Jelle Bogers


Doelpuntenmakers:

14e Minuut 1-0  
22e Minuut 1-1 Theo Leerintveld
30e Minuut 2-1  
36e Minuut 3-1  
47e Minuut 3-2 Theo Leerintveld



Verslag : Piet van Boxtel