04-11-2007 Alem 3 - Maliskamp 5 5-1

Verslag:
Alem 3 - Maliskamp 5   5-1   (3-0)

Alem 3 schakelt 'n tandje bij


Alem 3 had vanmorgen het hoog op de ranglijst geclasseerde Maliskamp 5 op bezoek (1 verliespunt minder dan Alem) en met de bedroevend slechte wedstrijd van vorige week tegen RKVSC nog in het achterhoofd, waren de verwachtingen niet hoog gespannen.
Aangenaam verrast zagen we 'n fris spelend Alem 3 uit de startblokken komen en werd Maliskamp op eigen helft teruggedrongen.
Ook Theo Leerintveld had 'n metamorfose ondergaan, ruziede hij afgelopen week voortdurend met de bal, nu bracht hij een loepzuivere hattrick op het scorebord.
Omdat stand-in doelman Herold Verschuure alle ballen die in zijn buurt kwamen solide én klemvast pakte werd er met een 3-0 voorsprong voor de Alemse formatie gerust.

In de tweede helft speelde Maliskamp wat feller op de bal en Alem had het daar moeilijk mee.
Counterend was het toch Alem dat scoorde. De laatste jaren is Theo Leerintveld de onbedreigde topschutter van Alem 3. Dit jaar heeft hij in de race om de topscorers-titel een geduchte concurrent gevonden in Leon Maas. Met een bekeken kopbal en 'n slalom door de Maliskampse defensie kon Maas weer twee treffers bij zijn totaal tellen.
Door 'n wissel ontstond er nog wat irritatie in het Alemse team. De vermoeid ogende Joop Kollenburg vroeg om 'n wissel, maar toen coach van Boxtel, Adri Leerintveld verving, wekte dit bij Leerintveld enige verbazing... Even later moest de niet meer vooruit te branden Kollenburg toch worden vervangen, waardoor men zich inderdaad af kon vragen of in eerste instantie wel de juiste man was gewisseld.

Dat Maliskamp nog tegenscoorde was alleen belangrijk voor de statistieken.


Opstelling:


 
Herold Verschuure
 
 
Martien Toonen Fons van Boxtel Marc van Boxtel Henri v/d Berk
(Leon Verhoeven)

 
 
 
 
Adri Leerintveld
(Alex Bron)
Joop Kollenburg
(Henri v/d Berk)
Ton Steenbekkers William Rooijakkers

 
 
 
 
Leon Maas Theo Leerintveld

Wissels:

Alex Bron
Leon Verhoeven


Doelpuntenmakers:

07e Minuut 1-0 Theo Leerintveld
16e Minuut 2-0 Theo Leerintveld
27e Minuut 3-0 Theo Leerintveld
55e Minuut 4-0 Leon Maas
57e Minuut 5-0 Leon Maas
66e Minuut 5-1  



Verslag : Piet van Boxtel