09-09-2007 Alem - Emplina 7 1-1
Verslag:
Alem 3 - Emplina 7   1-1   (0-1)

Alem 3 laat eerste punten liggen


Alem 3 heeft vanmorgen niet de volle 3 punten binnen kunnen halen.
Het verloor de slag op het middenveld van Emplina. De vorige week ernstig aan z'n knie geblesseerd geraakte Wim Steenbekkers en de grote kale leider van vorig seizoen, Peter van Boxtel werden node gemist
Ondanks het veldoverwicht wist Emplina zich nauwelijks kansen te ceëeren. De 0-1 kwam dan ook uit de lucht vallen. Omdat Alem in de eerste helft ook geen vuist kon maken kwam er tot aan de rust geen verandering meer in de stand.

Na rust probeerde de ingevallen routinier Adri Leerintveld de lijnen uit te zetten, wat verhitte discussies tot gevolg had met achtereenvolgens Henri van den Berk en broer Theo.
Alem werd in de tweede helft, door Ruben Petric wél dreigender. Na 'n snelle combinatie trapte Petric de gelijkmaker achter de sterk keepende Empelse sluitpost.

Op verzoek van de dodelijk vermoeide (de volle 90 minuten gespeeld!) Joop Kollenburg, besloot de uitstekend fuitende scheidsrechter van Boxtel van blessuretijd af te zien en blies hij na precies 90 minuten voor het einde van deze sportieve wedstrijd.


Opstelling:


 
Tom van Geffen
 
 
Martien Toonen Fons van Boxtel Leon Verhoeven
(Henri v/d Berk)
Harm Overheul (Maarten Steenbekkers)

 
 
 
 
William Rooijakkers
(Ruben Petric)
Herold Verschuure Joop Kollenburg Leon Maas
(Adri Leerintveld)

 
 
 
 
Bard van den Boogaard Theo Leerintveld

Wissels:
Adri Leerintveld
Henri v/d Berk
Maarten Steenbekkers
Ruben Petric


Doelpuntenmakers:
19e Minuut 0-1  
72e Minuut 1-1 Ruben Petric



Verslag : Piet van Boxtel