01-10-2006 BMC 8 - Alem 3 4-3

BMC 8 - Alem 3 4-3 (2-0)

Drie punten verloren

Alem 3 is aan 'n zeer wisselvallig seizoen bezig. Alhoewel er vandaag best redelijk werd gespeeld bleven de drie punten toch in Berlicum.
Omdat het voetballend betere Alem weigerde de score te openen, de vandaag zwak acterende Theo Leerintveld had de openingstreffer op z'n schoen, maar hielp alleen voor de BMC doelman de kans om zeep.
BMC daarintegen profiteerde van de gebrekkige wisselwerking tussen het Alemse middenveld en verdediging en kwam voor rust op 'n 2-0 voorsprong.

Na rust startte Alem voortvarend en al na vijf minuten scoorde Adri Leerintveld de aansluittreffer. Alem ging op jacht naar de gelijkmaker, maar liep tegen 'n Berlicumse counter aan... 3-1. De gelijkmaker kwam er toch. De voorop in de strijd gaande aanvoerder Wim Steenbekkers scoorde vlak achter elkaar de 3-2 en 3-3.
Alles wees op 'n puntendeling, maar door niet resoluut ingrijpen van de Alemse defensie in de laatste minuten van de wedstrijd, trok BMC toch nog de volle winst naar zich toe.