17-04-2006 Alem 3 - Jan van Arckel 3 5-1

Verslag:
Alem 3 - Jan van Arckel 3 5-1 (3-0)

Alem 3 klaar voor Seizoensfinale


Na Jan van Arckel 1 en Jan van Arckel A1, kwam nu het derde Ammerzodense team binnen een week op bezoek, op sportpark "de Oude Maas". Het lukte Jan van Arckel 3 niet om evenals "1" en "A1" de punten mee naar huis te nemen.
Door een gebrek aan keepers, tijdens dit Paasweekeinde, had Piet van Boxtel besloten de keepershandschoenen weer aan te trekken. En het leek alsof hij nooit was weg geweest.
Van meet af aan had Jan van Arckel (gesteund door 2 spelers die afgelopen zondag ook met Jan van Arckel 1 tegen Alem 1 hadden gestreden... was JvA 1 misschien vrij?) het beste van het spel. Dit resulteerde niet in doelpunten. Omdat Alem weer de beschikking heeft over Theo Leerintveld vielen de doelpunten aan de andere kant. 2 doelpunten van Theo en 1 van zijn broer Adri, die 'n ongelukkig moment van de Ammerzodense doelman afstrafte, betekenden een enigszins geflateerde 3-0 ruststand.

Vlak na rust was de wedstrijd al beslist. Bernard Scully legde de bal vanaf de achterlijn goed terug, en Theo nam de bal meteen op de slof en joeg het leer in het dak van het doel.
Via 'n vrije trap deed Jan van Arckel nog wat terug, 1ste elftal-speler Adriaan van Hemert mikte de bal over de muur achter doelman Piet van Boxtel, alvorens de uitstekend spelende Chris van Oers de eindstand op 5-1 bepaalde.


Opstelling:


 
Piet van Boxtel
 
 
Laurens
Verhulst
Mari
Leerintveld
Leon
Verhoeven
Wim
Steenbekkers

 
 
 
 
Henri
van den Berk
Chris
van Oers
Peter
van Boxtel
Adri
Leerintveld

 
 
 
 
Bernard Scully Theo Leerintveld

Wissels:
Albert Stuivenberg
Maarten Steenbekkers
Alex Bron
Harm Overheul


Doelpuntenmakers:
 
1-0
Theo Leerintveld
 
2-0
Adri Leerintveld
 
3-0
Theo Leerintveld
 
4-0
Theo Leerintveld
 
4-1
Adriaan van Hemert
 
5-1
Chris van OersBron : Piet van Boxtel