04-12-2005 Alem 3 - Maliskamp 4 4-1

Alem 3 - Maliskamp 4 4-1 (1-1)

Winst goed voor zelfvertrouwen

Omdat Alem 3 haar veelscorende centrumspits Theo Leerintveld, tot aan de winterstop definitief heeft uitgeleend aan Alem 1, was het de vraag wie vandaag de doelpunten zou moeten maken.
Coach Hans Hanegraaf had gekozen voor de snelle Danny Wuits, die rond de wat statisch spelende Anton Baas moest spelen. Alem 3 begon met verzorgd voetbal, maar in 'n te laag tempo, waarmee de Maliskampse verdediging, ondanks het grote veldoverwicht, nauwelijks in problemen werd gebracht.
Een van de spaarzame aanvallen leverde Maliskamp zelfs een dubieus doelpunt op. Er werd door een Rosmalense spits hard doorgelopen op doelman Bram van der Zanden, maar de wat ongelukkig leidende scheidsrechter Broekmeulen zag hierin geen overtreding en kende het doelpunt toe.
Halverwege de eerste helft tekende de uitstekend spelende Danny Wuits voor de gelijkmaker. Een raar botsende bal werd door de Maliskampse keeper verkeerd beoordeeld: ruststand 1-1.

Na rust zag het er aanvankelijk naar uit dat 'n aantal wissels en omzettingen in het Alemse team niet goed uitpakte. Maliskamp kon echter niet profiteren van het slordige Alemse spel. Toen Danny Wuits in de 10e minuut na rust de bal volley in de kruising van het Maliskampse doel trapte, (kandidaat voor het doelpunt van de week: SMS Goal 2 naar 1010) was het met Maliskamp gedaan. Ton Steenbekkers met een uitstekend oog voor de ruimte schoot Alem 3 bekeken naar 3-1. Vlak voor tijd toverde Danny Wuits de bal voor de voeten van routinier Adri Leerintveld, die dit buitenkansje niet liet liggen. Alem 3 behaalde een ruime 4-1 overwinning, waar het, eerlijk is eerlijk, bij rust niet naar had uitgezien.