16-10-2005 FC Engelen 7 - Alem 3 3-17

FC Engelen 7 - Alem 3 3-17 (0-8)

Monsterscore

Het doelgemiddelde werd vanmorgen flink opgevijzeld tegen FC Engelen 7, dat geen enkele tegenstand kon bieden.
Goed combinerend ging de bal van voet tot voet in de Alemse ploeg en het tempo lag voor FC Engelen veel te hoog. Nadat Henri al in de tweede minuut de score had opengebroken kwam de doelpuntenmachine goed op gang en werd onze goedwillende tegenstander volledig van het veld gespeeld. De rust brak aan met een 0-8 voorsprong voor Alem en daarmee mocht FC Engelen zich nog in de handen knijpen...

Na rust werd er een beetje 'n potje van gemaakt, zo had Fons een afspraak met de Engelense spits dat de desbetreffende ongevaarlijke middenvoor ook 'n keer mocht scoren...
Opmerkelijk was de rentree van Hans Hanegraaf, die na een lange achillespeesblessure zijn invalbeurt met twee doelpunten opsierde. Door wat gemakzucht en onoplettendheid kon FC Engelen nog tegenscoren, terwijl voor Alem de teller pas bij 17 stopte.