03-04-2005 Alem 3 - RKVSC 2 4-2

Alem 3 - RKVSC 2 4-2 (1-1)

Alem 3 neemt revanche

Op deze schitterende lente-zondag moesten we spelen tegen onze buren uit Velddriel en omdat we in de uitwedstrijd afgedroogd waren door RKVSC, hadden we in deze wedstrijd wat goed te maken.
Theo had zelfs voor een heuse fotograaf gezorgd, die voor zijn afstudeer-project alles rondom de wedstrijd Alem-RKVSC op de gevoelige plaat vastlegde.
RKVSC kwam onder leiding van Martin Laheij goed uit de startblokken en speelde de eerste kansjes van de wedstrijd uit. De Velddrielse ploeg kwam dan ook verdiend op voorsprong, een corner werd onberispelijk ingekopt.
Hierna gingen furieus ten aanval, maar omdat onze schoten de juiste richting misten bleef de 0-1 lang op het scorebord staan. Vlak voor rust tikte Theo een corner in het dak van het doel voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft konden we de lijn van de eerste helft goed doortrekken en al snel scoorde Theo op aangeven van Bernard, "uit de draai" de 2-1.
De mooiste aanval uit de wedstrijd betekende 3-1; Adri Leerintveld legde 2 RKVSC spelers in de luren en gaf de bal mee aan de buitom gesprinte Peter van Boxtel, die vanaf de achterlijn de bal teruglegde op Theo, die op zijn beurt de bal in het Velddrielse doel tikte.
Bij een onschuldige uittrap, blesseerde Piet zijn knie, zijn plaats in het doel werd kundig overgenomen door Mari Leerintveld.
Wim Steenbekkers zorgde met behulp van een Velddrielse verdediger nog voor 4-1, alvorens RKVSC in de slotminuut nog wat terug kon doen. Eindstand 4-2.

Opstelling:

Piet