13-03-2005 Zwaluw VFC 9 - Alem 3 0-7

Verslag:
Zwaluw VFC 9 - Alem 3 0-7 (0-2)

Zonder spits, toch zeven goals


Theo was vanmorgen door het griepvirus geveld en had moeten afmelden. Petje af voor Tom Waaijers die desondanks per trein vanuit Tilburg naar Vught was gekomen om ons vandaag te helpen in de wedstrijd tegen Zwaluw VFC.
In een uiterst vriendschappelijke pot voetbal konden de punten weer worden bijgeschreven. Het was Wim Steenbekkers die met 'n dwarrel-afstandschot de Vughtse keeper verraste 0-1.
Tien minuten voor rust was het weer Wim die met een bekeken schuiver in de verre hoek de 0-2 ruststand bepaalde.

Een kort openingsoffensief van Zwaluw VFC in de tweede helft leverde geen kansen op voor de thuisploeg. Het was de uitstekend ingevallen Danny Wuits die 0-3 achter de Vughtse goalie deponeerde. Het zat de hardwerkende interim-spits Bernard Scully niet mee, geen van zijn mogelijkheden kon hij omzetten in een treffer, en toen die treffer eindelijk toch viel, werd hij door de overigens goed leidende scheids geannuleerd. "Zuiver doelpunt" aldus de teleurgestelde Bernard. De overige doelpunten in deze goed gespeeelde tweede helft kwamen op naam van 2x "good old" Adri Leerintveld, Pierre van Lent en Dennis van Mook.
Op het laatst kreeg ook Zwaluw VFC nog wat mogelijkheden, maar verder dan een schot op de paal kwam men niet, waardoor de 0-7 eindstand in de boeken kan worden bijgetekend.


Opstelling:


 
Piet
van Boxtel
 
 
Henri
van den Berk
Fons
van Boxtel
Pierre
van Lent
Koen
de Leeuw

 
 
 
 
Joop
Kollenburg
Peter
van Boxtel
Wim
Steenbekkers
Adri
Leerintveld

 
 
 
 
Tom Waaijers Bernard Scully

Wissels:
Jaap van Boxtel
Danny Wuits
Dennis van Mook


Doelpuntenmakers:
2x Wim Steenbekkers
2x Adri Leerintveld
1x Pierre van Lent
1x Danny Wuits
1x Dennis van MookBron : Piet van Boxtel