31-10-2004 BMC 7 - Alem 3 4-6

BMC 7 - Alem 3 4-6 (0-5)

Problemen in de tweede helft

Na een half uurtje wachten op de scheids konden we aan de wedstrijd beginnen, met het rondootje nog in de benen begonnen we niet best aan de match. Goed combinerend had BMC het beste van het spel en creëerde ook wat kansjes, welke door wat geluk en goed keeperswerk van Piet onschadelijk werden gemaakt. De eerste de beste counter van ons betekende meteen 0-1, wie anders dan Theo was de maker. Toen even daarna de pijlsnelle Tom Waaiers (de buddy van Theo) werd gelanceerd, die de bal keurig op Theo teruglegde stond het 0-2. En terwijl BMC hun kansen niet benutte was elke aanval van Alem 3 een doelpunt. Theo was op schot 0-3 en 0-4 en ook Jack pikte z'n goaltje mee voor de 0-5 ruststand. Koning van de assist was Alex, die in vier gevallen iets met het doelpunt te maken had.

Wie dacht dat BMC na rust de wedstrijd gewonnen zou geven en bij de pakken neer zou gaan zitten, kwam bedrogen uit. Het inzetten van oud 1e elftal-speler Hans van der Voort wierp meteen z'n vruchten af. Het derde werd onder zware druk gezet. Kwistig met steek-passjes strooiend en gevaarlijk op het Alemse doel schietend zorgde v/d Voort voor een ommekeer in de wedstrijd en snel kwam BMC van een 0-5 achterstand terug naar 3-5. Pas toen interim-coach Joop Kollenburg, Jaap op v/d Voort liet spelen, bleek het grootste gevaar bezworen. Na wat schermutselingen scoorde Theo de belangrijke 6e treffer.
Ook BMC scoorde nog een keer, maar door het vele mopperen op de goed leidende scheidsrechter, kwam BMC door eigen schuld niet meer aan voetballen toe en zorgde het er zelfs voor dat scheids het vlak voor tijd wel voor gezien hield en de wedstrijd affloot, waardoor we deze wedstrijd met 4-6 wonnen.

Opstelling:

Piet