24-10-2004 Alem 3 - Zwaluw VFC 9 5-0

Alem 3 - Zwaluw VFC 9 5-0 (3-0)

Het Derde nog steeds ongeslagen

Op deze vroege zondagmorgen, er moest al om 10 uur worden gespeeld, vanwege het drukke thuisprogramma van deze week, speelden we tegen Zwaluw VFC 9.
Deze ploeg bestond voor het merendeel uit wat oudere spelers, die in een te laag tempo speelden om het ons echt moeilijk te maken.
Al vroeg in de wedstrijd kwamen we op 1-0. In samenwerking met Theo frommelde Jack Bogers de bal in het Vughtse doel. Achterin kwamen we niet in de problemen, het centrale duo, Fons van Boxtel en Elies Sars hadden het niet echt moeilijk, terwijl Peter van Boxtel en Bart van Lent op het middenveld heersten. Halverwege de eerste helft was het Theo zelf die vanaf de achterlijn de bal voor 2-0 in het doel prikte. Een 1-2 combinatie tussen Theo en goed ingevallen Jaap van Boxtel (Harm was met een enkelblessure uitgevallen) werd door Jaap voortreffelijk in de korte hoek, achter de Vughtse keeper geschoten. Ruststand: 3-0.

De tweede helft was een copie van de eerste, veel balbezit voor ons en geen kansen voor Zwaluw VFC (verder dan 1 schot op doel kwamen de gasten niet). Het mooiste doelpunt van vandaag werd gemaakt door Theo. Na een goedlopende aanval werd de achterlijn gehaald, balletje werd teruggelegd en door Theo goed ingeschoten. De nu op stoom komende Jack schoot op aangeven van Theo Leerintveld de 5-0 binnen.
Tien minuten voor tijd sloeg het noodlot toe voor Hans Hanegraaf, net toen hij aan wilde zetten voor 'n sprintje, knapte er iets bij zijn achillespees, het geluid werd tot in de dug-out gehoord.
Naar het zich laat aanzien moeten we Hans lange tijd missen.
We moesten de wedstrijd zelfs met 10 man beeindigen, omdat de ingevallen Jos van Boxtel weer uit moest vallen met een bilspierblessure.
In de stand kwam geen verandering meer.

Opstelling:

Piet