10-10-2004 TGG 10 - Alem 3 4 - 6

TGG 10 - Alem 3 4-6 (2-4)

Wereldrecord blessuretijd verbeterd

Onze tegenstander van vandaag was erg goed aan het lopende seizoen begonnen, 3 wedstrijden gespeeld, 3 gewonnen met een doelsaldo van 22 doelpunten voor en maar 3 tegen.
Gelukkig waren enkele oud-spelers bereid gevonden tegen deze sterke tegenstander mee te doen.
Wim Steenbekkers bracht zijn betaald voetbal-ervaring mee, Bernard Scully bracht het Ierse enthousiasme in en voorin was het oude koningskoppel Bard van den Boogaard - Theo Leerintveld weer in ere hersteld.
Voordat TGG er erg in had lag de 0-1 dan ook al in het netje, 'n prachtig diagonaal afstandschot van Joop Kollenburg (daar had hij naar eigen zeggen de hele week op geoefend !)
Vrij snel kwam TGG terug in de wedstrijd, na een misverstand verdween de bal op gelukkige wijze achter Piet van Boxtel. Deze op zijn beurt hield even naderhand Alem in de wedstrijd door met een snelle reflex adequaat te reageren op een van dichtbij ingeschoten bal. Een glaszuiver doelpunt van Hans Hanegraaf werd door de niet altijd even objectieve scheidsrechter wegens vermeend hands afgekeurd. Dat doelpunt kwam er toch, na een actie op de achterlijn tikte Theo de bal binnen.
Na een goedlopende aanval kreeg Theo de bal van Bard op een presenteerblaadje 1-3 en Bard schoof de bal onder de matig keepende Bossche goalie door 1-4. Op slag van rust kon de TGG-rechtermiddenvelder vrij opstomen en met een schot van net buiten de zestien Piet verschalken, ruststand 2-4

De tactiek van TGG in de tweede helft bestond uit intimideren, maar het Alemse 3e heeft zoveel ervaring in de ploeg dat men het hoofd niet verloor en Theo zelfs de 2-5 op het scorebord bracht.
Gesteund door de steeds verbazingwekkender fluitende scheids probeerde TGG met woord en daad nog verandering in stand te brengen. Alem kwam echter niet echt in de problemen en de blessuretijd ging in met een 2-5 voorsprong. Meteen zag deze scheidsrechter een handsbal van keeper Piet van Boxtel, deze was volgens de goede man bij een uittrap met de handen over de lijn geweest. TGG scoorde uit de aansluitende vrije trap. En de blessuretijd duurde voort... In de twintigste minuut van de blessuretijd maakte TGG de aansluittreffer 4-5. En de blessuretijd duurde voort... We kregen kansen om de wedstrijd echt op slot te gooien, Theo tegen de keeper, slap schotje van Joop. Het duurde echter nog tot de 42-ste minuut van de blessuretijd, voordat de TGG-keeper moest capituleren op een rollertje van Joop. Daarna besloot deze scheids, die van klok kijken nog nooit had gehoord, dat de blessuretijd erop zat, het was inmiddels vijf voor half drie...!!!!

De aanvraag voor een vermelding in het Guinness Book of Records is vanavond nog de deur uitgegaan.

Opstelling:

Piet