03-10-2004 Alem 3 - Jan van Arckel 4 4 - 4

Verslag:
Alem 3 - Jan van Arckel 4 4-4 (2-4)

Het derde komt goed weg

Na een weekje extra verplichte rust vanwege het teruggetrokken Hedel 4, konden we onze verloren zoon Theo Leerintveld weer in onze armen sluiten.
En met Theo in de ploeg komen de doelpunten vanzelf, dachten we. Jan van Arckel was in onze afdeling de hekkensluiter, dus we dachten ons doelsaldo eens goed op te vijzelen.
In een door Alem 3 goed gespeeld eerste half uur leek het daar ook op, een schitterende aanval (one touch voetbal) werd door Theo achter de Ammerzodense doelman getikt.
Na slecht verdedigen moesten we de gelijkmaker toestaan. Toen vlak daarna Peter van Boxtel op aangeven van Danny Wuits met een afstandschot de Keeper van Jan van Arckel wist te verschalken leek er geen vuiltje aan de lucht.
Het laatste kwartier van de eerste helft was er eentje om snel te vergeten, was omdat Adri Leerintveld zeer tegen zijn zin was gewisseld, was het ons loopvermogen... feit was wel dat Jan van Arckel in dit Ammerzodens kwartiertje terugkwam van een 2-1 achterstand naar de 2-4 ruststand.

In de rust werd besloten dat het anders moest, Jaap van Boxtel, Thomas van Mook en Danny Wuits werden in de ploeg gebracht voor het nodige loopvermogen. Deze omzetting wierp meteen zijn vruchten af, zodanig in het nauw gedreven, moest de Ammerzodense verdediging, binnen de beruchte lijnen een overtreding maken op Theo. De aansluitende penalty werd door Joop Kollenburg onberispelijk ingeschoten.
We kwamen nog een keer goed weg, toen de volledig vrijstaande Jan van Arckel spits de bal op de paal kopte. Daarna was het alles Alem 3 wat de klok sloeg, maar verder dan een goal van Theo kwamen we niet meer...


Opstelling:


 
Piet
van Boxtel
 
 
Henri
van den Berk
Fons
van Boxtel
Harm
Overheul
John
Hondong

 
 
 
 
Danny
Wuits
Peter
van Boxtel (Fzn)
Joop
Kollenburg
Adri
Leerintveld

 
 
 
 
Theo Leerintveld Jack Bogers

Wissels:
Jaap van Boxtel
Thomas van Mook
Alex Bron
Leon Verhoeven

Doelpuntenmakers:
2x Theo Leerintveld
1x Peter van Boxtel
1x Joop KollenburgBron : Piet van Boxtel