28-03-2004 Alem 3 - Den Dungen 10 2 - 2

Alem 3-Den Dungen 10 2-2 (1-2)

Beste wedstrijd sinds maanden.

Koploper Den Dungen had het vandaag tegen een ontketend derde erg moeilijk, door enkele versterkingen in de ploeg, Wim Steenbekkers op het middenveld en Mari Leerintveld op de voorstopper-postitie, was het oude elan van Alem 3 plotseling weer terug. Van meet af aan werd Den Dungen onder grote druk gezet, maar de Alemse voorwaartsen (ook Jos van der Els had vanmorgen een plaatsje in Alem 3 weten te bemachtigen) kwamen ondanks enkele mooie kansen niet tot scoren, waardoor de ijzeren voetbalwet weer in werking trad; scoor je zelf niet, dan scoort de tegenstander. Door slecht opletten bij een corner stond het halverwege de eerste helft zelfs 0-2 in het voordeel van Den Dungen. Twee keer bij onze goal en twee doelpunten.
Vlak voor rust was het Joop die een door hem scherp aangesneden corner via de vingertoppen van de Den Dungense goalie in het doel zag verdwijnen: ruststand 1-2.

Ook na rust waren we de betere ploeg en Den Dungen kon niet echt gevaarlijk meer worden, mede doordat Mari Leerintveld Dungense spits en oud-voetbalprof Frank Kusters volledig uitschakelde.
Toen goudhaantje Theo Leerintveld er als de kippen bij was om op aangeven van Jos van der Els de 2-2 gelijkmaker achter de overigens uitstekend keepende Den Dungense doelman te tikken, hadden we zelfs vooruitzichten op de overwinning.

Helaas konden we daarna geen van onze kansen nog verzilveren zodat het uiteindelijk bij een
2-2 gelijkspel bleef.