06-04-2003 Rhelico 3 - Alem 3 4 - 1

Rhelico3-Alem3 4-1 (1-0)

Alem 3 verliest van koploper.

Na een sterk Alems begin, kansje voor Theo, schot op de paal van Theo, moesten we het vandaag toch afleggen tegen koploper Rhelico 3.

Voetballend waren we op het zeer hobbelige speelveld zeker niet de mindere van Rhelico. Een vreemd botstende en stuitende bal werd door gelegenheids-linksback Martien Toonen niet goed verwerkt en door de Rhelico-spits ons doel ingewerkt. Zodoende de 1-0 ruststand aantekenend.
In de tweede helft werden we getroffen door een blessuregolf. Nadat Henri en Joop in de rust al met kuitblessures in de kleedkamer waren achtergebleven, viel ook Wim Steenbekkers uit. Liet Hans Hanegraaf (Hzn) zich vervangen en strompelde Ton naar het einde van de wedstrijd.
In de tussentijd bracht Rhelico de stand op 2-0. Verkleinde Anton Baas de achterstand door een voorzet van Theo achter de Rhelico-keeper te knikken, tot 1-2.
Daarna was de koek voor ons echter op, Rhelico scoorde kort na de 1-2, hun derde doelpunt. In de slotseconde werd het zelfs 4-1.
Wel een verdiende nederlaag, hoewel er vandaag misschien toch iets meer in had gezeten.