01-09-2002 Alem 3 - Tivoli Eindhoven 3 - 4

Alem3-Tivoli 3-4 (1-1)

Sterk Tivoli verslaat oud-selectie spelers Alem

Enigszins verzwakt trad Alem (oud-selectie spelers) aan tegen de oud-selectie spelers van Tivoli Eindhoven.

Door afzeggingen van achtereenvolgens Bard v/d Boogaard, Hans Hanegraaf (Hzn), Wim Steenbekkers (Czn), Gerard van Mook en op de valreep ook nog Joop Kollenburg, konden we niet op volle oorlogssterkte aantreden tegen Tivoli, en moesten we ons beperken tot verdedigen.
Toch waren we via de counter gevaarlijker dan Tivoli, die wel een groot veldoverwicht hadden. We kwamen via Theo wel op voorsprong, welke vlak voor rust door de nummer 9 van Tivoli teniet werd gedaan.
Na rust kwamen we wat beter in de wedstrijd en namen we zelfs een 3-1 voorsprong. Het uitvallen van Hans Hanegraaf (Tzn), zo'n twintig minuten voor tijd werd door Tivoli goed uitgebuit. Met eem mannetje meer werd de 3-1 achterstand omgebogen in een 3-4 overwinning voor Tivoli.