03-05-2022 Den Dungen 3 - Alem 2 2 - 1

Den Dungen 3 - Alem 2    2-1       (0-1)

Verlies van Alem 2 mede door een warrige scheidsrechter

Alem 2 verloor vanavond van Den Dungen en hoewel de bijzonder warrig fluitende scheidsrechter, zeker in de tweede helft een hoofdrol voor zich opeiste, mag Alem 2 ook de hand in eigen boezem steken. Het beloonde zichzelf te weining voor het goede spel. De 0-1 bij rust (doelpunt van Mees van Mil) was een magere afspiegeling van de krachtsverhoudingen.
In de tweede helft was de scheidsrechter het spoor volledig bijster en onthield hij Alem 2 twee glaszuivere penalties. Helaas voor de oranjehemden werd de wél gegeven strafschop door Kevin Broekmeulen gemist, waardoor Alem niet tot scoren kwam in het tweede bedrijf. Den Dungen scoorde wél tweemaal en hield daardoor de drie punten in eigen huis.

"Het positieve is dat wij goed en lekker hebben gespeeld. In de eerste helft hadden wij afstand moeten nemen", aldus elftalleider Gerard van Groeningen