25-10-2015 Hedel 3 - Alem 2 0 - 3

Verslag:
Hedel 3 - Alem 2    0-3    (0-0)

Alem 2 wint met 0-3 van concurrent Hedel 3 en blijft zonder puntverlies.

Een subtropische zondag. Bloedwarm en een licht gehavend elftal aan onze zijde. Gelukkig ,zoals eerder genoemd, in de verslagen zijn 'wissels' geen achteruitgang. Vandaag namelijk een geduchte concurrent.

In onze vertrouwde 4-2-1-3 formatie weten we Hedel goed achteruit te dringen. Dit resulteert in vele kansen die niet tot doelpunten worden gepromoveerd. Hieraan mag nog worden geschaafd.

Helaas duurt dit dappere tijdperk maar een kwartier, waarna het goede voetbal verdwijnt met rasse schrede. Het slechte omschakelen en slechte passing zorgt ervoor dat Hedel nu een aantal keren gevaarlijk wordt. Schei?e!

Gelukkig weet de in bloedvorm verkerende Bart het doel schoon te houden zodat we met deze brilstand de kleedkamer kunnen betreden.

Na rust zijn we in ieder geval wat scherper. De bevrijdende treffer komt na een mooie aanval van Mees en Mart. Mart weet net niet af te ronden, maar gelukkig is Bart scherp en zet Alem op voorsprong. Niet veel later komen we door een schuiver van Hidde op 2-0, waar even later Gijs met een schitterende trap met curve 3-0 aantekent.

Een goed kwartier voetbal blijkt genoeg om Hedel op de knieŽn te krijgen. Er blijven steeds minder ploegen over bovenaan deze competitie. Probeer dit vast te houden!

De taak voor Alem II om de kansen beter te gaan benutten.

Opmerkelijk was wel de notitieblokjes in de bestuurskamer van Hedel. Zie de foto hieronder. Een onderschrift is niet nodig. 
 
 Doelpunten:                 
50e Minuut
0-1
  Bart van Lent                 
55e Minuut
0-2
  Hidde Kollenburg                 
60e Minuut
0-3
  Gijs Sars                 

Bron: Gerard van Groeningen / Verslag: Rick Leerintveld