11-10-2015 BZS 3 - Alem 2 3 - 5

BZS 3 - Alem 2    3-5    (0-3)

Alem 2 ligt op koers

Een koude maar zonnige zondagochtend. Jorge is te laat, Alex wordt wakker gebeld en komt zelf na. Marton op de lijst maar door de slechte administratie van coach Schreuders, blijkt dat hij helemaal niet mee kan doen.

10 euro van Jorge en Lex samen, bij deze voeren we ook een boete in voor de coach bij dit soort gevallen. Ook hem moeten we scherp houden. 5 euro per keer.

Alem begint voortvarend aan de wedstrijd. Ook al lijken de Beusichemnaren een sterke indruk te maken. Al snel maakt Jorge de 1-0 naar goed voorbereidend weer van Mees. Deze leek erg wakker en stoomt later van links buiten, naar binnen toe om de 2-0 aan te tekenen.

Het elftal speelt zorgvuldig en maakt zelfs voor rust nog de 3-0. Enige punt van kritiek in de rust was dan nog, dat we er meer hadden moeten maken. De opdracht weg meegeven om niet in te zakken maar druk op de verdediging van BZS blijven houden.

Het eerste kwartier van de tweede helft lopen we via twee doelpunten van Jorge nog uit naar een comfortabele 5-0 voorsprong. Gelukkig was deze marge reeds gemaakt, voordat we als een kaarthuis in elkaar zakte. Onzorgvuldig, ruimtes weg geven, positioneel verkeerd lopenů Noem de oorzaken maar op. BZS weet terug te komen ,ondanks twee penalty's naar 5-3.

We krijgen te veel doelpunten tegen. Aan ons de kunst om proberen 90 minuten constant in tempo, verzorgd voetbal te tonen. Concentratie houden in de wedstrijden maar ook op de trainingen. Trainen om beter te worden en niet alleen om aanwezig te zijn en de conditie op peil te houden.

Volgende maand volgen een aantal pittige duels op rij. Wanneer we deze goed doorkomen kan dit eens een leuk seizoen worden! De acceptatie van en naar elkaar is erg hoog en zwakke wissels kennen we niet. Een mooie mix van jong en oud met een geweldig leuke sfeer.

Komend weekend Beesd 4 op het programma.

10e Minuut
15e Minuut