19-08-2014 Alem 2 - Be Ready 3 0 - 2

Alem 2 - Be Ready 3    0-2    (0-0)

Onnodig verlies

Blijkbaar ligt Be Ready Alem 2 niet. Al een aantal jaren op rij treft Alem 2 of Be Ready 2 of Be Ready 3 in de beker. Alle ontmoetingen gingen verloren.
Vandaag was het niet anders. Alem 2 had in de eerste helft een aantal grote kansen om de score te openen, ze werden allemaal om zeep geholpen.
Vreemd was de wissel van Jaap van Boxtel in de rust. Hij bracht in de eerste helft rust op het middenveld, leed geen balverlies en speelde de bal altijd naar iemand in een oranje shirt. De wissel had direct zijn weerslag op het Alemse spel, in de tweede helft was het chaos op het middenveld. Verder is het zo, wil je Jaap van Boxtel na zijn zware knieblessure terugbrengen op zijn oude niveau, hij speelminuten moet maken.

Be Ready kwam op voorsprong nadat Ben van Boxtel de bal ongelukkig in het eigen doel werkte. Alem 2 kon aanvallend geen vuist meer maken en vijf minuten voor tijd gooide Be Ready met de 0-2 de wedstrijd in het slot.