17-10-2010 Alem 2 - Jan van Arckel 2 2 - 5

Verslag:
Alem 2 - Jan van Arckel 2   2-5    (0-2)

JVA 2 de tegenstander vandaag, oftewel dat word knallen. Nou mooi helemaal niet dus. Een super ongeintereseerde, futloze 1e helft brengt ons op eigen veld een 0-2 ruststand.

WEDEROM SCHANDE!!!

2e helft.

Een heel ander 2e van Alem. Veel inzet, beleving en strijd. We zetten JVA met de rug tegen de muur en maken de aansluittreffer. RdM draait en frommelt als zijn evenbeeld (in bijna alles) ome Theo de bal tegen de touwen. We krijgen nog meer inzet en we gaan verder met drukken op het doel van de Jantjes. Een overtreding brengt ons een pingel. En? KJZ faalt niet. We staan op 2-2, en met deze inzet kunnen we de 3 punten nog in Alem houden.

Maar wat er dan gebeurd is onbeschrijflijk. In een kleine 10 minuten tijd loop JVA uit naar 2-5. Goalie van Boxtel steekt in een wat "mindere" vorm de laatste tijd en dat is voor een keeper vaak fataal. Vandaag ook helaas "te" vaak. Een misverstand, communicatiefout tussen JB en WvB geeft een Jantje de kans om op het doel te schieten. En deze bal waait de verre hoek in en maakt 2-3. Daarna knakt Alem 2 en is het vrij spel voor JVA.

Een goede 2e helft waarin we achter de feiten van de 1e helft moeten lopen is niet genoeg voor een puntje. Het is veel te weinig wat we laten zien met zijn allen en dat zal toch echt moeten veranderen. Beetje lamballen en het komt wel een keer moet over zijn!!!

Zondag weer een hele fijne, uit naar Wadenoijen om half 3.

Alem 2 spelers het word tijd voor bezieling en instelling. Mentaliteit is een kwaliteit. Breng dat op!!!

Op zaterdagavond is er inzet en beleving genoeg!! Die graag ook Zondag!!
 
 
 Doelpunten:                 
 
0-1
                  
 
0-2
                  
 
1-2
  Rick Leerintveld                
 
2-2
  Kees-Jan Zwanenberg                
 
2-3
                  
 
2-4
                  
 
2-5
                  
 
 
                 
Verslag: Wilbert van Boxtel