05-04-2009 Beesd 2 - Alem 2 1 - 3

Beesd 2 - Alem 2   1-3   (0-1)

Alem klopt kampioenskandidaat

Uit naar Beesd aanvang 12 uur. Niet dus, scheids heeft pech (met zijn auto) en we beginnen pas 12.35 uur. Eerste 10 minuten onder leiding van de rapporteur die het te lang vond duren. Daarna onder leiding van de scheids. Ondertussen werd er natuurlijk gevoetbald en we waren lekker fel vandaag. Met name R.Hofman en Basje B. Uit een vrije trap scheenbeent JvdZ de bal voor de voeten van TvG, die draait en schiet 0-1 ! De "echte scheids" vind het nodig om Beesd een pingel te geven. Men is er bij Beesd niet uit wie hem nou wil nemen. BvB blijft koel en pakt de pingel. De rebound word afgefloten door de scheids omdat "je de bal niet 2x mag raken na een Penalty" ????????????????? Het zal wel, best voor ons!

Na de thee krijgen wij ook een pingel. Onze Gerwin is wel koelbloedig en hij verdubbeld de voorsprong.
0-2. Uit een corner schiet de man van de gemiste pingel de bal fraai in de goal. JvdZ stond enigzins te pitten bij de 2e paal. De scheids is nog niet uitgepecht vandaag. Hij verzwikt zijn enkel en we krijgen weer de rapporteur als scheids.

Beesd krijgt nog een mega kans op 2-2 maar vanaf 1 meter voor de goal word hij 5 meter naast gepunterd. Aan de andere kant geeft Hans de B een loepzuivere voorzet die valt ver bij de 2e paal en WvB schuift de bal langs wat spelers in de verre hoek 1-3.

Uiteindelijk gaan we ergens rond half 3 richting kleedkamers met de 3 punten in de zak, gemiste en gemaakte pingel, scheids te laat, scheids geblesseerd, dubieuze beslissingen en een rapporteur met wat jaartjes ervaring die nog best een wedstrijd kan leiden.

Met de pasen kunnen we eieren gaan zoeken, schilderen of verstoppen want we zijn lekker vrij. Ons rest nog 2 thuiswedstrijden tegen Wadenoijen en DSC.

Heren nog 2 wedstrijden met dezelfde inzet als vandaag dan kunnen we er nog 6 pakken!!

Tom van Geffen
 Gerwin van der Burg