08-03-2009 Theole 3 - Alem 2 0 - 3

Verslag:
Theole 3 - Alem 2   0-3   (0-1)

Vandaag op kunstgras tegen de laatst geklasseerde. Niet onderschatten zo'n wedstrijd al ligt dat zeker wel op de loer. De eerste 25 minuten is een drama. We lopen weer eens als een stel kleine kinderen te zeuren en te zeiken op alles wat ademt en beweegt.
We krijgen na een dik half uur toch eindelijk eens door dat dit niet gaat werken en we proberen te voetballen. Ondergetekende geeft 1 bal goed van de 25 en Jacco kopt hem fraai binnen. Toch nog op voorsprong met de rust.

In de rust maar weer eens verteld dat dit een wanvertoning is en waarmee we ons zelf eerder voorschut zetten dan iets anders.

Na rust is het iets beter, een afgeslagen bal word opnieuw door WvB voor de goal gebracht. HdB worstelt en kapt zich als een halve Zlatan naar een schietpositie en plaatst de bal beheerst onderin de hoek.0-2
Kees-Jan was er vandaag ook bij al vragen we ons af of dat hij dat zelf ook wist en weet. Desalniettemin legt hij de bal pan klaar voor Tom. Deze rondt hem bijzonder lekker af in de verre hoek.
Theole gelooft het wel (en wij zeker ook) en we houden het voorgezien na ongeveer 75 minuten.

Volgende week tegen BZS zal het vizier vele malen scherper moeten !!!Doelpunten:
0-1
Jacco Bogers
0-2
Hans Brekelmans
0-3
Tom van Geffen
 
 


Verslag: Wilbert van Boxtel