05-10-2008 Buren 2 - Alem 2 1 - 1

Buren 2 - Alem 2   1-1   (1-0)

Gelijkspel Alem 2 op een natte en winderige Zondagmiddag

Ondanks een aantal blessures dat Alem aan het treffen met GVV vorige week heeft overgehouden ( Peter (knie), Wilbert (enkel), Antoon (spierblessure)) trad Alem 2 onderleiding van scheidsrechter P. van Boxtel op deze zeer natte en winderige middag aan tegen het 2e elftal van Buren.

Tot noch toe had Buren 2 deze competitie nog geen enkel punt weten te verzamelen dus werd voorafgaand aan de wedstrijd op 3 punten gerekend.
Naar een niet al te fel begin van de wedstrijd creŽert Alem toch een aantal goede mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar de kansen troffen helaas geen doel.
En als jezelf de kansen niet maakt kan hij wel is aan de andere kant vallen en dat gebeurt ook uit een corner van Buren schieten ze de 1-0 binnen. Met deze stand gaat Alem ook de rust in.

In de 2e helft gaat een iets feller Alem op zoek naar de gelijkmaker, creŽren een aantal kansen maar Buren blijft ook gevaarlijk met de 2 snelle spitsen. En dat blijkt ook, op een diepe bal van Buren komt onze doelman Willem zijn doel uit en raakt hierbij ook de Burense spits, een terechte penalty wordt door de goed fluitende scheidsrechter aan Buren toegekend.
De penalty wordt naast het Alemse doel geschoten er is dus nog hoop!
De gelijkmaker komt ook een kwartier voor tijd krijgt Jacco in het zestienmetergebied van Buren de bal voor zijn voeten en schiet hem hard in het doel. Het kan nog 1-1!
Het laatste kwartier worden er nog een aantal "kansjes" gecreŽerd maar daar blijft het bij en dus in de puntendeling een feit.

Gezien de ranglijst laat Alem, 2 'dure' punten liggen, maar gezien de wedstrijd is het ene punt terecht. Op naar volgende weekÖ.

1x
Jacco Bogers