30-03-2008 GVV 3 - Alem 2 4 - 2

Verslag:
GVV 3 - Alem 2   4-2   (2-0)

Alem 2 verliest van "volwassener" GVV 3

GVV 3 uit, altijd lastig was zeer zeker van toepassing vandaag. GVV speelt met wat oudere mannen en die wachten tot hun kans komt. Wij probeerden het spel te maken, en dat ging soms ook best goed. Maar door een zeer lucky goal komt GVV op 1-0, Tom glijdt uit zodat de bal over hem heen in het doel verdwijnt. Jammer maar we zijn zeker niet kansloos. Na een foutje van Appie (2-0) word het wel heel moeilijk om vandaag een punt te pakken.

We krijgen even wat meer grip op het middenveld en komen door Hans Brekelmans terug tot 2-1, daarna krijgt GVV een pingel, 3-1.
Na een hoekschop frommelt de goalie van GVV de bal zelf in het doel. 3-2, vervolgens zetten we aan voor de gelijkmaker. Zeker GEEN buitenspel worden we terug gefloten, wat ons een goede kans op kon leveren, want we waren er met een paar man snel uit. Wat de 3-3 kon worden gebeurt niet en aan de andere kant vlagt men wel maar laat de scheids zien toch een echte "eigen scheids" te zijn. Hij wuift het vlagsignaal weg en laat het 4-2 worden.

We hebben niet verloren door de scheids laat dat duidelijk zijn. GVV was wat slimmer en volwassener in het uitspelen van de kansen en het beheersen van de wedstrijd.


Doelpunten:
 
1-0
                 
 
2-0
                 
 
2-1
    Hans Brekelmans            
 
3-1
                 
 
3-2
    Eigen Doelpunt            
 
4-2
                 

Verslag: Wilbert van Boxtel