16-03-2008 Alem 2 - Waalkanters 2 9 - 1

Verslag:
Alem 2 - Waalkanters 2   9-1   (3-1)

ALEM 2 overloopt zwak Waalkanters 2 !!!!!

Twintig minuten hadden we het lastig met Waalkanters en kwamen we door een scherpe counter, met als gevolg een penalty, zelfs op 0-1.

Dat was nou niet de bedoeling vandaag !!!!!

Het was niet verkeerd dat we achter kwamen want we gingen wat meer voetballen. Nog wel: te vaak, te hoog, te hard, te onzuiver, te moeilijk etc.
Hans maakte gelijk door vanaf 16 meter de bal geplaatst in de linker beneden hoek te schuiven. Daarna verwerkte WvB weer enkele 100% kansen tot een achterbal. Na een goede actie van Kevin hielp Waalkanters ons een handje door de bal zelf maar over de doellijn te sloffen. Net voor rust kopte Elies prachtig en hard raak uit een afgemeten voorzet van WvB.
Toch nog gerust rusten.

2e helft werd echt een makkie de 4-1 viel al snel, na enkele mannen gepasseerd te zijn stuurde Kevin de bal naar de verre hoek en was niet te keren voor de keep. WvB benutte toch eindelijk eens een kans en 5-1. Uit een corner kopt Elies (sterk met de kop vandaag) weer raak 6-1. Weer een standaard situatie bracht ons een goal. Uit een vrij trap kopte Hans hard raak OP de lat, Kevin was erbij om het laatste tikkie te geven 7-1. 8-1 werd het door WvB die uit een prachtige voorzet van Hans direct de bal op de pantoffel nam. Na een Foutje van de keep (liet de bal los bij een corner) kon WvB de 9-1 binnen tikken.
Daarna zetten we nog aan voor numero 10. Dit vond de aanvoerder van Waalkanters niet goed. Hij begon een beetje zielig te doen dat wij de 10e wilde maken. (wat volgens ons een normaal iets is als je op het veld staat, gaan tot het uiterste). Jammer genoeg lukte het niet, Hans gaf wel enkele voorzetten maar geen man snapte voor wie of wat de bal bedoeld was. Het leek erop of hij voor eigen succes ging.

Vandaag hadden we na Rob vorige week weer een goede invaller. Appie K. a.k.a. Antoine K. viel sterk in en zorgde daarmee voor maar 1 tegentreffer.

Ook onze Emin was weer van de partij. Elke week komt hij te laat en jawel elke week toch een andere smoes (regen, file, ik wist niet of het misschien afgelast ging worden, moest de kleine nog eten geven, moest mijn vrouw nog een brt geven, moest Bart nog bellen etc. etc. etc.).
Ook Bart vd H was te laat (eerst wachten op een telefoontje van Emin die dan nog eens te laat belt), dan WEER voor de veerpont die een bijzonder drukke vaargeul kruist op zondagochtend tussen 9:55 uur en 10:00 uur.

Al met al weer een hoop te laat komers. Jammer dat dat erbij schijnt te horen !!!!


Doelpunten:
 
0-1
                 
 
1-1
    Hans Brekelmans            
 
2-1
    Eigen Doelpunt            
 
3-1
    Elies Sars            
 
4-1
    Kevin Broekmeulen            
 
5-1
    Wilbert van Boxtel            
 
6-1
    Elies Sars            
 
7-1
    Kevin Broekmeulen            
 
8-1
    Wilbert van Boxtel            
 
9-1
    Wilbert van Boxtel            

Verslag: Wilbert van Boxtel