09-03-2008 Wadenoijen 2 - Alem 2 1 - 1

Verslag:
Wadenoijen 2 - Alem 2   1-1  (1-0)Met een vrij jong elftal naar de Wadenoijense klei.(geen Anton, Hans, Peter de C en Peter fz)

Daar gekomen valt het eigenlijk wel mee met de klei, het veld is goed. Nu het voetbal nog.
Het voetbal is niet geweldig maar er word ontzettend hard geknokt, gewerkt en voor elkaar gestreden. Er vallen wel eens wat woorden maar dat hoort bij het fanatisme, zullen we maar zeggen.
We weten in ieder geval heel goed wat we aan elkaar hebben op dit moment bij het 2e. Er zit echt een winnaars mentaliteit in op zondag (graag ook op donderdag).

Na een erg gelijk opgaande 1e helft komt Wadenoijen op 1-0. Foutje en meteen afgestraft.

In de rust word het nog eens zeer duidelijk bevestigd door allemaal. Er Is Nog Niks Verloren!!!!!

We gaan echt weer vol gas de 2e helft in. De goal blijft nog uit. We zijn de betere ploeg de 2e helft en zetten steeds meer druk op het Betuwse doel.
Een messcherpe counter in de 84e minuut(kunnen we ook) brengt de 1-1. Een pass van achteruit word na luidkeels roepen van coach Chris en Alex(laatste man) door WvB goed in de ruimte gebracht op Alex. Deze begint aan een schijnbeweging, speelt de laatste man uit en passeert de keeper. Via de binnenkant van de paal tekent hij voor een knappe gelijkmaker.
We zijn door het dolle,(tekenend voor de goede sfeer in de hele groep). Keeper Willem verdient een pluim. Maar de man of the Match is absoluut Bas Brekelmans. Ijzersterk verdedigend en nooit verzaken in inzet. Rob Bouwman viel ook ZEER goed in.

Onze vaste supporter Johan vd B was er ook weer, hopelijk (is hij speel-gerechtigd) kan hij volgende week zich meten met de mentaliteit en inzet van het 2e.

Al met al een lekkere pot gevoetbald tegen een goed Wadenoijen. Soms hard, vriendschappelijk, maar met verstand.Doelpunten:
 
1-0
                 
 
1-1
    Alex Steenbekkers            

Verslag: Wilbert van Boxtel