24-02-2008 Alem 2 - Buren 2 5 - 0

Verslag:
Alem 2 - Buren 2   5-0  (1-0)

Op een wat hobbelig veld gaan we vliegend uit de startblokken. De 1e grote kans voor WvB vliegt dan ook evenzo hard over de goal. Jammer maar helaas, we blijven kansen creeren en corners krijgen. Hieruit worden we niet echt gevaarlijk. Uit mooie combinatie komt een voorzet aan bij Gerwin en die is in staat om de bal koeltjes in de verre hoek te werken. Verder is het slordig de 1e helft. Wel word er door alle spelers hard gewerkt. Achterin staat het prima, Buren creert geen enkele kans.

2e helft spelen we wat minder slordig en al gauw komen we op 2-0 door attent reageren van Alex op een schot van Elies. Na een scrimmage voor de goal zegt Hans den Bolle dat Hij de 3-0 maakt. Maar wij denken aan een eigen goal. Maar laten we zeggen Erin Dat Telt!!! Enkele spelers helpen nog wat kansen omzeep, maar Gerwin speelt als in zijn jonge jaren en maakt van buiten de 16 een knappe goal. Hij plaatst de bal over de keeper naar de verre hoek.

Dan het moment van Stephan de Jong. Na de training van afgelopen donderdag toen hij zijn eerste trainingsgoal maakt leeft hij op een roze wolk. Verteld hij aan iedereen die het wel of niet wil horen hoe te lopen bij een corner en hoe men deze in de kruising moet koppen. Hij zelf bestempeld het met de woorden.`hh weer als vanouds`.
Aangezien het een nieuwe speler is weten wij niet wat `vanouds` bij onze Steef in houd. We hopen maar dat het waar is wat hij zegt. En om de woorden nog meer kracht bij te zetten en waar te laten zijn maakt Stefan tegen Buren zijn 1e goals en bepaald daarmee de eindstand op 5-0. Hoe Stefan zich gaat ontwikkelen is voor ons ook nog een beetje een verrassing, volgende week hebben we een lastige pot met RKTVC 3 en dan mag hij opnieuw laten zien of hij zijn `groei` door kan zetten.

Wie ook een compliment verdient is Bart, de linksback is ook ernstig goed bezig de laatste paar weken. Met veel inzet en strijd maakt hij het de spitsen verrekte lastig.


Doelpunten:
 
1-0
    Gerwin van der Burg            
 
2-0
    Alex Steenbekkers            
 
3-0
    Hans Brekelmans             
 
4-0
    Gerwin van der Burg            
 
5-0
    Stephan de Jong            

Verslag: Wilbert van Boxtel