10-02-2008 TGG 3 - Alem 2 5 - 6

Verslag:
TGG 3 - Alem 2   5-6  (1-6)

Tjonge jonge wat begonnen wij goed zeg. 2x geknipperd met de ogen en het was 0-2. Jeffrey Kol. stoorde goed tussen links back en laatste man en kreeg als beloning de voet tegen de bal en 0-1. Uit een bijzonder mooi balletje van Hans den B maakte WvB het ook knap af met een mooi boog balletje over de keep.
Daarna weer 2x geknipperd en 0-4. Weer een boogbal van WvB over de keep en J.K die zeer snel en attent is om het laatste tikkie te geven 0-3. Uit een goede voorzet van WvB schiet J.K. direct uit de lucht de 0-4 binnen. Zeer Knappe goal!!.
De bal is denk ik heet want de keep van TGG laat hem los bij een voorzet, en ALex sloft hem attent en vlug binnen 0-5. Vervolgens krijgt TGG een pingel, Gerwin v B vloert een TGG'er. 1-5. Aan de andere kant word WvB vast gehouden in de 16 hij roept (soms te vaak) en krijgt de pingel. 1-6.

Lekker bakkie Thee en op naar de 10 treffers.

Nou ? ? ? MOOOIII niet dus, het is een helft om te huilen. Enkele wissels brengen ons wat minder kwaliteit en rust. Enkele wissels bij The Goal Getters brengen meer voetbal en dreiging.
Met lede ogen zien we de voorsprong verdwijnen als sneeuw voor de lekker schijnende zon.
2-6 en 3-6 mmwwaa kan nog wel we hebben nog lucht, 4-6 nou komen ze toch wel erg dichtbij. 5-6 nee hè het zal toch niet.
NEE gelukkig bleef het hierbij. Bij elke andere club waar een eigen scheids zou fluiten had je minstens nog 10 minuten gespeeld.
De goed leidende scheids (beter als bij het 1e van Alem die zijn genaaid) maakt er op tijd voor ons een einde aan.

Doelpunten:
 
0-1
    Jeffrey Kollenburg            
 
0-2
    Wilbert van Boxtel            
 
0-3
    Jeffrey Kollenburg             
 
0-4
    Jeffrey Kollenburg            
 
0-5
    Alex Steenbekkers            
 
1-5
                
 
1-6
    Wilbert van Boxtel            
 
2-6
                
 
3-6
                
 
4-6
                
 
5-6
                

Verslag: Wilbert van Boxtel