26-11-2006 Maliskamp 2 - Alem 2 1 - 0

Verslag:
Maliskamp 2 - Alem 2 1-0  (0-0)

Alem 2 incasseert eerste verlies partij!!

De Sint is weer in het land. Wat wij wensen van Hem zijn Goed lopende en ZEER luid klinkende wekkers. Die altijd elke zondag om half 10 beginnen te rammelen. Tjonge jonge wat is het toch een opgaaf om zondagochtend op tijd te komen. Het is frustrerend en zwaar irritant voor degene die wel op tijd zijn en het is gewoon een groot gebrek aan mentaliteit!!!! Benieuwd hoevaak het nog voorkomt dit seizoen, triest maar het gebeurd!!!!!

De wedstrijd:
Je snapt het, begint al met flink gemor en gezeik in de kleedkamer over het te laat zijn!!! Maar goed een redelijke warming-up en we zijn er klaar voor. Wel hebben we wat personele problemen. Nog steeds geen Anton, geen Kees-Jan, zelfs Appie had last van een kwetsuur. Erik is nog kwijt en Corné was ook vergeten dat er zondags gevoetbald word.

Het is de eerste helft van beide kanten een redelijk spel. Echte kansen levert het echter voor beide teams niet op. De scheids is vandaag duidelijk met een rood-zwart gevoel op gestaan. Hij vergeet voor de oranjes te fluiten, hij floot niet best de 1e helft!! Het was eigenlijk slecht!!

De 2e helft is gelijk aan de 1e maar we krijgen te veel corners tegen en helaas we houden de nul niet. Een enorme flipperkast goal levert een voorsprong op voor Maliskamp. We zetten aan voor een gelijkmaker maar van echte grote kansen is geen sprake. We vinden het net niet in deze wedstrijd. We hebben hard gewerkt maar krijgen geen verdiend puntje mee naar huis.

De scheids, Tja die bakte er in de 2e helft bijzonder weinig van. Gaf geel aan WvB die in gesprek was met 2 Maliskamp spelers. Die verklaarden zelf hij heeft het tegen óns (was voor de duidelijkheid echt een vriendelijk gesprekje). Floot tegen Jacco in de 16 terwijl tegen hem de overtreding werd gemaakt en verklaarde tegen onze aanvoerder dat het geen doelkans was???????????????
Zelfs Jos vd E. Verklaarde zelden iemand zo slecht te hebben zien fluiten als deze "beste" man vandaag.

Wat niet goed is en wel gebeurde is dat de scheids enkele "complimenten kreeg" van WvB en A.S.
Niet slim, zelfs dom. Maar ja, het heetst van de strijd en dan krijg je dat. Sorry. Ook namens A.S.

Let wel: Wij verloren vandaag niet door de Leidsman.

Aankomende zondag een bijzonder lastige pot tegen St.Michielsgestel.
Hopelijk zijn we ons daarvan bewust anders kunnen we zo verliespartij numero 2 bijschrijven!!!!

Trainen?
Ja dat doen we nog steeds.
Elke donderdag om Kwart voor 8.
Dinsdag is het overigens ook zekers toegestaan om wat leer momenten mee te pakken!!!!
Dan om Kwart over 8.

Ga dus trainen!!! We kunnen allen nog genoeg leren!!
Verslag: Wilbert van Boxtel