19-11-2006 Alem 2 - RKKSV 2 3 - 1

Verslag:
Alem 2 - RKKSV 2 3-1  (0-0)

3 punten na zeer effectieve 10 minuten!!

Een zeer natte zondagochtend en een zwaar veld als we starten tegen Kruisstraat.
1e helft:
Beginnen we niet echt slecht maar naar mate de helft vordert neemt Kruisstraat het overwicht. Ze komen enkele keren dichtbij ons doel maar weten dit niet om te zetten in goals. Wij hebben ook kansen maar weten het net niet te vinden. Kansenverhouding 6-2 in voordeel van Kruisstraat (volgens no. 7 van RKKSV). We gaan dus na een redelijk zware helft met een brilstand naar de thee. Weer volop gediscusieerd in de rust over wat wel en vooral wat niet goed ging.
Met als conclusie we gaan nog een hele zware 2e helft tegemoet.!!!!

2e helft:
Zoals vooraf gezegd gas erop en knallen vanaf het begin. We deden het. We drukten RKKSV steeds verder hun eigen 16 in. Met als gevolg een overtreding op Wilbert zodat de scheids de bal na een kwartiertje voledig terecht de bal op de stip legt. Gerwin achter de bal. 1-0.!!
De eerste de beste aanval word omgezet in een 2-0 voorsprong. Wilbert krult buiten het bereik van de keeper de bal in de verste hoek.
RKKSV trapt weer af maar meteen geven wij weer volop druk en dat levert een hoge bal op die "Daddy" Patrick ineens op de pantoffel neemt en jawel, 3-0. Binnen 10 minuten hebben we wat we willen een redelijke voorsprong.

Na een slippertje van KJ komt RKKSV nog wel op 3-1, de gasten krijgen nog een enorme kopkans (na verkeerd dekken door RJ) maar deze verdwijnt ruimschoots in het VANGnet.

Man of the match aan Alem zijde. Zekers Kees-Jan, won bijna al zijn duels en verlichtte hiermee de achterhoede alsmede de voortgang van het spel naar onze spitsen.

Donderdag is het zoals elke week trainen. Tot dan ALLEN!!!!!!!!!!!!!

Doelpunten:
1x
Gerwin van der Burg
1x
Wilbert van Boxtel
1x
Patrick van BoxtelVerslag: Wilbert van Boxtel