05-11-2006 Alem 2 - Zwaluw VFC 4 4 - 0

Verslag:
Alem 2 - Zwaluw VFC 4 4-0  (3-0)

Zondag de 5e november komt de hekkesluiter op bezoek in Alem. Voor het 2e zijn dat altijd lastige potjes! We willen het niet onderschatten maar op de een of andere manier sluipt er toch wat gemakzucht in de ploeg.
Zo ook vandaag! De eerste 10 minuten was Zwaluw zeker de betere ploeg. Gelukkig voor ons wisten ze het net niet te vinden.
De eerste de beste kans voor ons was meteen raak. Patrick maakt na een mooie combinatie met Jacco een goede goal door snoeihard vanaf een meter of 7 de bal in het dak van het doel te jagen!!
Dit was het startsein voor Patrick om eens flink te knallen. Hij maakte binnen een half uur een loepzuivere Hattrick. Mede door goed werk van Jacco kan Patrick dus 3 goals toevoegen aan zijn totaal. Dus een 3-0 ruststand.

Met de wissel Jack voor Jacco (s'middags bij het 1e) en Hofman voor Eminem (s'middags bij het 1e) trachtten we aan ons doelsaldo te werken.
Nou, daar kwam bijzonder weinig van terecht. Jack werd niet in stelling gebracht en verder was de 2e helft van een bedenkelijk niveau.
Herold hield goed de nul en Erik maakte met een vlammend afstandschot 0-4. Verder valt er over de 2e helft weing te melden. Misschien was de uitspraak van Jos "het is de 2e helft ene zeikpot (uitgesproken op z'n Alems)" wel de beste samenvatting van de 2e helft.
Maar toch weer 3 punten. Dat is waar het om draait.

Volgende week een lastige tegen CHC!!!

Doelpunten:
3x
Patrick van Boxtel
1x
Erik van der PuttenVerslag: Wilbert van Boxtel