Verslagen Alem 2- 1978/1979

22-10-1978 Alem 2 - Rossum 2 3 - 1

Alem 2 - Rossum 2    3-1

Het tweede elftal van Alem had bezoek van naaste buur Rossum 2 en dat werd een belangrijke wedstrijd want het ging erom wie van de twee in de buurt van de leider kon blijven, al is de achterstand nog behoorlijk groot.
Het werd een goede wedstrijd tussen twee sterke ploegen, waarvan Alem technisch echter de wat betere was en Rossum moest het voornamelijk hebben van een grote inzet. Voor rust kon de thuisclub het overwicht echter niet in een voorsprong omzetten, maar na de thee werd het beter spel toch beloond en Rossum kwam zelden meer aan aanvallen toe, al hield de verdediging goed stand.
Ook deze linie kon echter niet verhinderen dat Alem met 3-1 aan het langste eind trok en dat was een verdiende winst.

Doelpuntenmakers:
3x Adri Leerintveld