Verslagen Alem 2 - 1978/1979

01-10-1978 Alem 2 - Maurik 2 2 - 3

Alem 2 - Maurik 2    2-3    (1-1)

De absolute toper voor de eerste plaats ging tussen Alem 2 en Maurik 2, beide nog ongeslagen en dus koploper al had Maurik twee punten voorsprong daar men een wedstrijd meer had gespeeld.
Het werd tussen beide elftallen in Alem een uiterst spannend duel met bijzonder goed voetbal en dat ondanks de gladheid van het terrein dat echter uitstekend te bespelen was en van de vele regen nagenoeg geen hinder had ondervonden.
Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd waarbij Alem over een wat beter techniek beschikte maar de inzet van de gasten uit Maurik was wat beter zodat de ploegen aan elkaar gewaagd waren. Dit kwam ook tot uitdrukking in het aantal kansen voor beide doelen, want die waren wisselend en de aanvallers deden er alles aan om tot de fel begeerde doelpunten te komen. Jammer dat er maar erg weinig publiek was om van deze wedstrijd getuige te zijn.
Na een ruststand van 1-1 was het uiteindelijk Maurik dat met de winst zou gaan strijken want met 2-3 wist men de overwinning te behalen.

Doelpuntenmakers:
1x Peter Rooijakkers