22-05-2022 Alem 1 - Avanti'31 1 3 - 4

Alem 1 - Avanti'31 1    3-4    (1-0)

Verdiend punt verdampt diep in blessuretijd

"Het was een hele spannende wedstrijd. Over en weer waren er goede mogelijkheden maar wij hadden het eigenlijk in de eerste helft wel moeten beslissen. In de tweede helft zijn we een paar keer onoplettend en daardoor kunnen zij terugkomen. Het is een beetje het verhaal van ons hele seizoen. We maken er veel maar we krijgen er ook veel tegen. Ik ben nu wel ziek van deze nederlaag. Dit was echt niet nodig", baalde Alem-coach Ben Hoek.

"De eerste helft was matig maar na de 2-0 hebben we mentaal goed gereageerd en uiteindelijk maken we er vier in een goed half uur", reageerde Avanti-coach Stephan Hesemans. "Het was een open wedstrijd met veel kansen over en weer. In de tweede helft gingen beide ploegen vol voor de winst. Uiteindelijk hebben we echt een goede comeback laten zien in de tweede helft!"

Alem - Avanti'31 3-4. (Foto: Piet van Vorstenbosch)

Avanti’31 kwam op bezoek bij Alem op een 2-0 achterstand. In de tweede helft leverde een goed half uur echter drie Schijndelse doelpunten op. Roel Kappen, Luc van den Hurk, Kappen en Berends Arts zorgden voor 2-3. Tien minuten voor tijd schoot Alem vanaf de strafschopstip de gelijkmaker binnen. Toch won Avanti’31 nog. Diep in de extra tijd tekende Carlos Miquel uit een voorzet van Van den Hurk voor de 3-4. Trainer Stephan Hesemans: “Het was een open wedstrijd met kansen over en weer. Een open tweede helft met twee ploegen die vol voor de winst speelden. Van onze kant een goede comeback in de tweede helft.”

Foto's: © Piet van Vorstenbosch

40e Minuut