18-04-2022 Schijndel/DE WIT 1 - Alem 1 5 - 3

Schijndel/DE WIT 1 - Alem 1    5-3    (2-1)

Schijndel heeft twee dagen Paaspop in de benen, maar wint dankzij cadeautjes van Alem

Het festivalseizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met Paaspop. Ook een weekend waarin het eerste van Schijndel niet altijd haar beste voetbal liet zien. Dat maakte vandaag niks uit, want Alem gaf de doelpunten veel te makkelijk weg en zo won Schijndel met 5-3.

Schijndel won van Alem. (Foto's: Cees van Raaij)

"We hebben vandaag teveel paascadeautjes weggegeven, eigenlijk vier goals die helemaal niet hoeven te vallen", zei Ben Hoek, trainer van Alem. Ook al had Schijndel twee dagen Paaspop in de benen, kon Alem geen vuist maken tegen de koploper. Dat lag vooral aan de organisatie volgens Hoek. "Achterin zagen we er wat bibberig uit vandaag, ook het creren van kansen vandaag ging stroef", zei Hoek.

"Het was een heet potje" zei Schijndel-coach Henry van Alebeek na afloop. "Het ging de hele tijd op en neer. Zeker in de eerste helft. Na de rust waren wij wel iets sterker en hadden we meer balbezit. Al waren de uitvallen van Alem gevaarlijk. We staan gelukkig ver aan kop. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan maar alle tegenstanders laten nu punten liggen. Het is dus weer een mooie zondag zo maar dan op maandag!"

VOOR MEER FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD KIJK HIER
Foto's © 2022 VV Schijndel/DE WIT