10-04-2022 Alem 1 - Den Dungen 1 3 - 3


Verslag:
Alem 1 - Den Dungen 1    3-3    (1-1)

Mart van Boxtel schiet Alem diep in blessuretijd naar punt

Mart van Boxtel heeft Alem op de valreep voor een nederlaag behoed. Hij schoot diep in blessuretijd de gelijkmaker binnen tegen Den Dungen

Een van de leukste wedstrijden van dit weekend was ongetwijfeld het duel tussen Alem en Den Dungen in de Derde klasse C. Het werd 3-3, helaas voor Den Dungen viel het laatste tegendoelpunt in de negende minuut van de blessuretijd.

Alem en Den Dungen maakten er een waar spektakel van. De thuisploeg maakte de gelijkmaker in de negende minuut van de blessuretijd. "Heel zuur dat het zo moet eindigen maar wij hadden het eerder af moeten maken" , aldus Den Dungen-coach Kevin van Emmerik. "Het was een innoverende pot, het kon alle kanten op en het was spannend" , zei Alem-trainer Ben Hoek. Alem kijkt naar boven, want de ploeg doet nog mee voor een derde plek in de competitie.

"Tja, dit was een enerverend potje", begon Den Dungen-trainer Kevin van Emmerik. "De eerste helft waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd en waren er kansen over en weer. Na de rust waren wij echt heer en meester. We speelden echt heel goed en creŽerden kans op kans. Hij viel alleen niet en dan zal je altijd zien dat hij aan de andere kant wel valt."
Volgens de oefenmeester was zijn ploeg dicht bij nog een goal en hadden ze het duel moeten beslissen. "Dat verzuimden we en daarna zetten zij alles op alles. Uiteindelijk valt hij dan diep, diep in blessuretijd en wat mij betreft had die goal afgekeurd moeten worden. Onze doelman werd na een hoekschop naar de grond getrokken en toen liep een speler van hun hem binnen. Heel zuur dat het zo moet eindigen maar wij hadden het ook al eerder af moeten maken. Daar profiteren zij nu van. Op basis van de tweede helft heb ik er wel vertrouwen in dat het de komende weken goedkomt."

Doelpunten:

30e Minuut
0-1
Eigen Doelpunt Alem
35e Minuut
1-1
Mats Steenbekkers
60e Minuut
2-1
Mart van Boxtel
68e Minuut
2-2
Joep Kaarsgaren
72e Minuut
2-3
Lex van den Biggelaar
99e Minuut
3-3
Mart van Boxtel