03-10-2021 RKTVC 1 - Alem 1 2 - 8

RKTVC 1 - Alem 1    2-8    (2-3)

Alem van Ben Hoek laat RKTVC alle hoeken van het veld zien: 2-8 met twee hattricks

RKTVC - Alem © Raphael Drent

Alem vond zondagmiddag gemakkelijk het net tegen RKTVC. De ploeg van van Ben Hoek liet de thuisploeg alle hoeken van het veld zien.

"Dit is een bijzondere overwinning. Acht keer scoren in de derde klasse en twee jongens die een hattrick maken: dat maak je niet vaak mee. Ik ben trots op de teamprestatie", zei Alem-coach Ben Hoek.

Het was een feestmiddag voor Alem, dat in de derde klasse C Zuid 1 zondag met 8-2 won bij RKTVC in Tiel. Halverwege stond het, nogal tegen de verhouding in, slechts 2-3 voor Alem, dat in de laatste tien minuten bijna een 0-3 voorsprong verspeelde.
Maarten Klaare bracht de stand koppend op 1-3, maar raakte daarbij ook geblesseerd. Vervolgens benutte Francis Nijhof een strafschop.
RKTVC werd met name verdedigend zwaar op de proef gesteld. In de tweede helft was bijna iedere aanval een doelpunt: 2-8.