26-09-2021 Alem 1 - Nooit Gedacht 1 0 - 2

Alem 1 - Nooit Gedacht 1    0-2    (0-2)

Alem verliest in seizoensouverture van Nooit Gedacht

Nooit Gedacht-trainer Henry van der Linden benadrukte het al in zijn voorbeschouwing op Kliksport. Hij wil met zijn ploeg goed beginnen aan de competitie om zo het vertrouwen in de groep toe te laten nemen. De Geffenaren deden wat hun trainer verlangde en wonnen het openingsduel bij Alem met 0-2. Jari van Erp (groot talent, red.) en Rik van Roosmalen zetten hun ploeg voor rust op een 0-2 voorsprong. Van der Linden: “Ik had de hoop dat we de derde ook snel zouden maken zodat we met wat minder druk konden gaan voetballen. Een dot van een kans lieten we echter liggen. Toen Alem opportunistischer ging spelen, hadden we het daar lastig mee. Alem kreeg ook een goede kans, maar onze doelman Luuk Bijveld bracht knap redding. Onze missie is volbracht, maar we hadden het eerder uit moeten spelen.”

De mannen uit Geffen kwamen uit bezoek bij Alem en hadden hun plan van tevoren helder voor ogen: een zakelijke overwinning. Na een halfuur controle, zet het elftal van Henry van der Linden aan en scoort twee keer in korte tijd. ,,Wij hadden de bal graag en konden hem goed rondspelen. We namen de wedstrijd in een tijdsbestek van drie minuten compleet over door twee snelle doelpunten en hebben daarna nog aanspraak gemaakt op meer, maar dat zat er niet in”, Aldus Nooit Gedacht coach Van der Linden.