06-09-2020 RKVSC 1 - Alem 1 1 - 3


Verslag:
RKVSC 1 - Alem 1    1-3    (1-0)

Plichtmatige zege van Alem op RKVSC

RKVSC kon het in eigen huis niet bolwerken tegen buurman Alem. Trainer Ben Hoek had vanwege lichte blessures een aantal spelers rust gegeven. RKVSC kwam in de eerste helft verrassend op voorsprong. De 1-0 was ook de ruststand.
Na rust schakelde Alem een tandje bij en door twee treffers van Luuk Steenbekkers en een benutte penalty van Jens Steenbekkers won Alem, zij het moeizaam, met 1-3 van RKVSC.

RKVSC gaf zondag in het tweede bekerduel het twee klassen hoger spelende Alem goed partij

De ploeg van Klaas Bieze nam zelfs brutaal een voorsprong (1-0). Raoul Noyen was de doelpuntenmaker. Alem kwam voor rust nog op gelijke voet en trok in de tweede helft de pot naar zich toe. Voor Alem wist Luuk Steenbekkers twee keer te scoren en ook Jens Steenbekkers vond het net.
RKVSC-trainer Klaas Bieze: “We hebben voor rust goed partij gegeven. Minstens gelijkwaardig aan Alem. Maar na rust ging helaas de conditie bij ons een woordje meespreken.”
Alem-trainer Ben Hoek: “We konden het als derdeklasser tegen een vijfdeklasser natuurlijk niet gemakkelijk goed doen. Maar we hebben gewonnen. We hebben weer geoefend en we werken zo langzaam richting de competitie.”

Bij Alem rekenen ze er niet meer op dat de volgende bekerronde nog wordt bereikt. Jan van Arckel heeft die troef in de hand.

Doelpunten:

1-0
Raoul Noyen
1-1
Luuk Steenbekkers
1-2
Luuk Steenbekkers
1-3
Jens Steenbekkers


Stand
Gespeeld
Gewonnen
Gelijk
Verloren
Punten
Voor
Tegen
Jan van Arckel 1
2
2
0
0
6
 6
 1
Alem 1
2
1
0
1
3
 4
 3
Hedel 1
2
1
0
1
3
 3
 5
RKVSC 1
2
0
0
2
0
 2
 6