07-04-2019 SCR 1 - Alem 1 1 - 1


Verslag:
SCR 1 - Alem 1    1-1    (1-0)

Alem en SCR opnieuw in evenwicht

"Na zo’n twintig minuten spelen krijgen we grip op het duel. Toch is het gelijkspel verdiend", vond Alem-leider Ton Steenbekkers.
"Mart van Boxtel scoorde met een kopbal, na een prachtige pass over 40 meter van onze back Luuk Steenbekkers", aldus Steenbekkers.
Na twintig minuten kreeg Alem grip op het duel. De gelijkmaker kwam van Mart van Boxtel, die raak kopte uit een pass van Luuk Steenbekkers.

In de vierde klasse E Zuid 1 speelden SCR en Alem, net als vorige week, 1-1. "Beide ploegen waren met deze uitslag tevreden", meldde trainer Bertho van Neerbos.
"Wij kwamen al na zes minuten op 1-0 door laatste man Roderik Kieft. Twan Regtien werd aangespeeld en kaatste met Kieft, die de bal nog even voor zijn goede voet kapte." Na de eerste twintig was de wedstrijd in evenwicht. Dat kwam na een uur ook tot uitdrukking op het scorebord: 1-1.
"Thijs van der Lee schoot van een meter tegen een verdediger aan. Ook Alem liet er een voor open doel liggen", aldus Van Neerbos. Twee keer geel/rood was er voor Dennis Veldhuizen.

Doelpunten:

06e Minuut
1-0
Roderik Kieft
83e Minuut
1-1
Mart van Boxtel


Kaarten:

SCR Alem
Dennis Veldhuizen Lars Steenbekkers
  Kevin Broekmeulen
  Luuk Steenbekkers


Scheidsrechter:
N.L.M. van Engelen




Wissels
Hans van den Boogaard Martijn Leerintveld
Job Steenbekkers      
Nick de Leeuw      
Bart de Leeuw      

Verslag