24-03-2019 Alem 1 - Maliskamp 1 1 - 2


Verslag:
Alem 1 - Maliskamp 1    1-2    (1-1)

Alem laat het afweten in thuisduel tegen MaliskampBij Alem baalden ze zondag van de nederlaag tegen Maliskamp (1-2).

“Qua veldspel was het minder maar op basis van de kansen hadden we zeker moeten winnen. Op z’n minst hadden we een gelijkspel moeten halen”, was Alem-trainer Peter Burg er goed ziek van zoals hij het zelf uitdrukte.
Vooral in de tweede helft regen de kansen voor Alem zich aaneen. “Anders gaan ze er meestal in en nu niet. Was heel frustrerend en dat tegen tien man”, vervolgde Burg.

Maliskamp speelde een uur lang met een man minder omdat een speler rood kreeg na een slaande beweging. Mart van Boxtel scoorde voor Alem. Burg: “Heel jammer dat we met lege handen staan. We zitten in een belangrijke fase. We willen bij de eerste vier eindigen. De jongens hebben er hard voor gewerkt. Ze hebben er alles aan gedaan, maar helaas.” "Met tien man pakken we toch nog de overwinning", zag Maliskamp-trainer Willem van den Berg. ,"Na de rode kaart gingen we alleen maar slechter spelen", vond Alem-leider Ton Steenbekkers.
"We hebben twee keer een uur gespeeld, vertelde Van den Berg. Ron en Mart van Boxtel scoorden voor respectievelijk Maliskamp en Alem. "Ze zijn geen familie", aldus Steenbekkers.

En weer zorgde Maliskamp-speler Kevin Paxton in de slotfase voor de overwinning van zijn team. De bezoekers speelden een uur lang met tien man, nadat Daut Salmani rood had gekregen vanwege een slaande beweging.Kijk hier voor meer foto's van deze wedstrijd
Foto's   © v.v. Maliskamp - Mark Slagter

Doelpunten:

16e Minuut
0-1
Ron van Boxtel
21e Minuut
1-1
Mart van Boxtel
80e Minuut
1-2
Kevin Paxton


Kaarten:

Alem Maliskamp
Bart van Lent Stijn Schulte
Hans van den Boogaard Ravi van Schijndel
  Ron van Boxtel
  Steven Koningstein
  Daut Selmani


Scheidsrechter:
C. Copper
Wissels
Mats Steenbekkers Hans van den Boogaard
Kevin Broekmeulenl Lars Steenbekkers
Luuk Steenbekkers Tom Loobeek
Jorick van Groeningen      
Daav van Mil      

Verslag