21-10-2018 OSC'45 1 - Alem 1 2 - 4

OSC'45 1 - Alem 1    2-4    (1-3)

Alem herpakt zich: 2-4 winst op OSC'45

Moment van de wedstrijd: “Na 20 seconden stonden we al achter, door niet scherp en niet goed verdedigen. Dat is steeds ons grootste probleem: het verdedigen”, zag OSC’45-trainer Jeroen Beekwilder. “We scoorden direct vanaf de aftrap”, vertelde Alem-leider Ton Steenbekkers.

Bijzonderheid van de wedstrijd: “Ondanks onze achterstand blijven we ons steeds terugvechten in de wedstrijd”, merkte Beekwilder. “We hadden voor rust al een ruimere voorsprong moeten nemen, gezien onze kansen”, vond Steenbekkers.

Alem profiteerde van Bossche verdedigingsfouten, zelfs al in de eerste minuut via Mart van Boxtel. Ondanks de gelijkmaker van Ethmond Henriquez liepen de bezoekers daarna via Hans van de Boogaard en Van Boxtel verder uit. OSC'45-verdediger Hamed Hashimi zorgde voor wat spanning, maar Tom Loobeek besliste namens Alem het duel.

01e Minuut
Mart van Boxtel