08-09-2018 GVV'63 1 - Alem 1 3 - 2

Alem 1 - GVV'63 1    3-2    (1-1)

Alem verliest ook tweede bekerwedstrijd

GVV63 heeft de eerste overwinning in de beker binnen. Door de 3-2 overwinning op Alem van zaterdag heeft de ploeg van trainer Denny van Geffen nu vier punten.

Het was zaterdagmiddag volgens Van Geffen een pittig potje, getuige de maar liefst twaalf gele kaarten en n rode. Die kwam op naam van Alem-spits Kevin Broekmeulen.

Behalve kaarten vielen er ook doelpunten in Gameren. Nadat Alem brutaal de leiding had genomen, zorgde Bert van Selm voor de 1-1. Thomas van der Leij zette GVV63 vervolgens op voorsprong en nadat Alem op gelijke hoogte was gekomen, tekende Muzzamil Ahmadzai de winnende treffer aan.

GVV63 staat momenteel eerste in de bekerpoule, al kan TGG daar nog overheen gaan, omdat de Bossche club zondag nog het treffen met HRC14 wacht. Volgende week volgt in Gameren de onderlinge confrontatie tussen GVV63 en TGG.

Mats Steenbekkers
Bert van Selm