10-05-2018 Alem 1 - CHC 1 2 - 2


Verslag:
Alem 1 - CHC 1    2-2    (1-1)

Alem en CHC spelen gelijk

,,Het kampioenschap gaat nu vrijwel zeker naar Theole. Voor ons wordt het dus zeer waarschijnlijk een verloren seizoen, zelfs als we als tweede eindigen in de reguliere competitiestand", baalde CHC-coach Fatah Hadouir.
,,Ik heb een vermakelijke wedstrijd gezien. Met het oog op de nacompetitie willen we nog zoveel mogelijk punten halen. Dat levert ons dan hopelijk een gunstige loting op", wist Alem-elftalleider Ton Steenbekkers.

CHC kwam op bezoek bij het stugge Alem niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Daarmee zijn de kansen op de titel voor de Bosschenaren flink gedaald.
Met nog drie competitieduels te gaan bedraagt de achterstand van CHC op koploper Theole inmiddels vier punten. ,,Dit seizoen mag je als verloren beschouwen. Zelfs wanneer we als tweede eindigen hebben we waarschijnlijk niks", baalde CHC-coach Fatah Hadouir. Bilal Alla scoorde pas vlak voor tijd de 2-2 namens CHC, waarna er nog een aantal goede kansen om zeep werden geholpen. ,,Met het oog op de naderende nacompetitie willen we nog zoveel mogelijk punten halen. Dat geeft ons hopelijk een goede uitgangspositie", sprak Alem-elftalleider Ton Steenbekkers, die verder zag dat Mart van Boxtel beide treffers maakte voor de oranjehemden.

Doelpunten:

41e Minuut
0-1
Kevin Kuiper
43e Minuut
1-1
Mart van Boxtel
83e Minuut
2-1
Mart van Boxtel
88e Minuut
2-1
Bilal Alla


Kaarten:

Alem CHC
Mats Steenbekkers Bilal Alla
  Kenny van de Heuvel


Scheidsrechter:
J.H. van den Wildenberg